Nieuw hbo Associate degree Management in de Zorg

Gepubliceerd op 27 april 2017 om 09:44

Nu de opleiding Hbo Associate degree management in de zorg volgen met een subsidie.

De minister van OCW heeft Hogeschool SDO in het kader van het experiment vraagfinanciering geselecteerd om een vraaggericht en aantrekkelijk onderwijsprogramma aan te bieden voor zorgprofessionals die leidinggevenden taken willen vervullen op hbo-niveau. Door innovatief onderwijs van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen aan te bieden streeft de overheid naar een hogere deelname en diplomering onder werknemers in de zorg. Deelnemers aan de hbo Associate degree opleiding Management in de zorg van Hogeschool SDO kunnen vanaf 1 september 2017 voor een financieringsvoucher van €1250,- per opleidingsmodule van 30 studiepunten (EC) in aanmerking komen.

Vanaf 1 september 2017 kan de Hogeschool SDO bij u starten met deze opleiding. Deze opleiding wordt alleen incompany gegeven.

De opleiding is gericht op ambitieuze mensen in de zorgsector die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van management en Bedrijfskunde. De deelnemers hebben affiniteit met beginnend leidinggeven en het coördineren van werkzaamheden in een zorgorganisatie, bijvoorbeeld in een rol als teamleider, zorg-coördinator of teamcoach.

Kijk bij Downloads voor de flyer en uitgebreide toelichting van 'HBO Associate degree (Ad) Management in de Zorg'.

Indien u belangstelling heeft voor deze opleiding, neem dan contact op met Hogeschool SDO, telefonisch via het nummer 085-1303530, per e-mail info@sdo-opleidingen.nl of via onderstaand reactieformulier.

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.